Erdoğan'a sürpriz destek

Erdoğan’a bir destek de HDP’li Sırrı Sakık’ın kardeşinden geldi. Erdoğan’ın bağış hesabına 9 bin lira yatıran Namık Sakık, “Faili meçhulleri durdurdu. Kürtlerle Türkleri bir araya getiriyor. Eleştiriler vicdansızlık” dedi.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 08:58
Erdoğan’a sürpriz destek

İÇİNDEKİLER

BDP Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'ın kardeşi Namık Sakık, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmaları için 9 bin TL bağışladı.

Onun için çalışacağım

2002 yılından bu yana HDP'ye karşı AK Parti saflarına geçtiğini belirten Namık Sakık, "Tayyip'çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP'de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan'a bağlı. O olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum. Uçak biletimi aldım, ayın 26'sında Muş'a gideceğim. Cumhurbaşkanı adayımız için çalışacağım" dedi.

Ülkenin gerçek lideri

Başbakan Erdoğan'a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, "Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki bir çok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir. Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan'a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş'ta söyleyeceğim" dedi.

Köşk seçimine böyle bağış yapabilirsiniz

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanılmak üzere ne kadar ve nasıl bağış ve yardımda bulunulabileceği açıklandı.

BAĞIŞ MİKTARI

Bağış sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan gerçek kişiler yapabilecek. Bir kişinin yapabileceği bağış ve yardım miktarı, seçimin her bir turu için, en fazla 9.082,51TL.

BU TARİHLERDE...

Bağışlar birinci tur için 11 Temmuz 2014 - 15 Ağustos 2014 tarihleri arasında; ikinci tura kalınması halinde ise en geç 28 Ağustos 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

NASIL YAPILACAK?


Bağışlar ve yardımlar sadece nakdi olarak gerçekleştirilebilir, ayni yardım kabul edilmeyecek. 1.000,00 TL'nin üzerindeki nakdi bağışlar, mutlaka banka hesabı aracılığıyla gerçekleştirilecek.1.000,00 TL'yi aşmayan nakdi bağış ve yardımlar için ise, banka hesabına yatırmanın yanı sıra, Erdoğan'ın Seçim Merkezleri'ne makbuz karşılığında bağışçı bizzat iletilebilecek.

MASRAFSIZ

Bağış ve yardımlar, Ziraat Bankası şubeleri ve İnternet Bankacılığı ile Görüntülü İşlem Merkezleri'nden masrafsız olarak gerçekleştirilebilecek. Bağış ve yardımların, ilgili hesaba yurt içindeki başka bankalardan gönderilmesinin tercihi durumunda EFT formunun açıklama bölümüne, bağışçının T.C. Kimlik Numarası'nın yazılması şart.

ZİRAAT'TA HESAP AÇILDI

Ziraat Bankası / Girişimci Ankara Kamu

Şubesi / Şube kodu: 2533

Hesap no: 3302262 - 6009

İBAN: TR04 0001 0025 3303 3022 6260 09

Kaynak: Star