Tüplü katliam

Ekmek fırınında gaz kaçağı olan tüp büyük bir gürültüyle patladı. Mahalle harabeye dönerken, 1 kişi öldü 35 kişide yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2014 Güncelleme 12 Temmuz 2014, 00:00
Tüplü katliam

İÇİNDEKİLER

Denizli'deki Bayramyeri Meydanında 7 katlı binanın girişinde bulunan, fırının bodrumunda, dün sabah 09.10 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Sokak savaş alanına dönerken, üst katları kullanılmayan fırında göçük oluştu. Çevredeki işyerleri ve araçlarda da büyük hasar gördü. Fırının yan tarafındaki butiğin işletmecisi Ayfer Yılmaz (30), üzerine çöken duvarın altında kalarak öldü. Yılmaz'ın butiği 2 hafta önce açtığı, olay sırasında da kahvaltılık almak için fırına geldiği belirlendi. Fırının sahibi 8 aylık hamile Didem Kızıl'da (33) ağır yaralandı.

16 TANE SANAYİ TÜPÜ
Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kızıl'ın vücudunun yüzde 50'sinde yanık olduğu bildirildi. Toplam 35 kişinin yaralandı. Açıklama yapan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, "İşyerinin bodrum katındaki üretim bölümünde 4'ü büyük 16 sanayi tüpü varmış. Bir tüpten gaz kaçağı yaşanmış. Durum yetkili LPG firmasına bildirilmiş. Ardından firma yetkilileri sabah saatlerinde işyerine gelerek tüm tüpleri kapatmış. Ancak firma yetkilileri ayrıldıktan kısa bir süre sonra, gaz sıkışmasından dolayı bir patlama olmuş" dedi.