AK Parti'den CHP'li Aygün'e sert tepki

Twitter hesabında rakı içerken çekilen görüntüsünü paylaşan CHP'li Hüseyin Aygün'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz'dan tepki geldi.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 12 Temmuz 2014, 18:26
AK Parti’den CHP’li Aygün’e sert tepki

İÇİNDEKİLER

Özgürlüklere her zaman saygıları bulunduğunu ama tam iftar saatinde, imalı sözler yazarak, içki içerken fotoğrafını twitter'da paylaşan CHP'li Hüseyin Aygün'ün inanan insanlara saygısı olmadığını kaydeden Kapusuz, "Daha önce de imam hatiplilerden tutun da toplumun birçok kesimine hakaret eden bu vekilin, CHP yönetiminden hiçbir uyarı almaması, CHP yönetiminin de bu düşüncelere ve eylemlere iştirak ettiğini gösterir" dedi.

Kapusuz inanan insanlara karşı kinini ve nefretini her fırsatta ortaya koyan bu milletvekilinin, Kılıçdaroğlu'ndan himaye gördüğünü iddia eden Kapusuz, "Akıllara şu soru gelmektedir; Her fırsatta toplumu kışkırtmaya çalışan bu vekili CHP kasıtlı olarak provokasyon amaçlı mı kullanmaktadır? Tek parti idaresinden bu yana süregelen, CHP'nin "Din karşıtı" algısını pekiştiren bu şahıs, milletin vekili olduğunu unutmamalı ve herkesin inancına saygılı olmayı öğrenmelidir" dedi.