IP kameralar hırsızları affetmiyor

Güvenlik kameraları her geçen gün yeni teknolojilerle piyasaya çıkarken, hırsızlarda tek tek yakalanıp cezalandırılıyor.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2014, 23:52
IP kameralar hırsızları affetmiyor

İÇİNDEKİLER

Hırsızlık Bürosu polisleri, risk altında ki ev, işyeri, yazlık, yatlar için alarm ve IP kameraların hırsızlık olaylarında caydırı olduğunu. IP ( Ay Pi ) 2 mp kameralarda farklı açılardan net görüntü tespit edildiğini, bununda hırsızlık, gasp faaillerinin kısa zamanda yakalanmasına yardımcı olduğunu söylüyorlar.

5 AYLIK SİGARA PARASINA IP GÜVENLİK KAMERASI
Dursun Boran 'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü E. Teftik Kurulu Başkan V. Hüdaverdi Bıyıklı işyeri ve evlere kamera alarm taktırmanın lüx değil. Güvenlikte ihtiyaç olduğunu söyledi şöyle dedi:
" Bir evde pek çok eşin, ferdin aylık sigara parası 500- 600 TL civarında. Sigara içen bir kişi 5 ay sigara içmezse, 650- 700 dolara ( 1400 TL ) satılan yeni teknoloji IP kameralardan ev,işyeri, villalarına taktırabilir. Bu kamera görüntülerini yurt içinden ve dışından. İşe giderken servisde. Belediye otobüslerinden, tren ve metrolardan seyredebilirler.
Harekete duyarlı kameralar görüntü tespitinden anında cep telefonlarına SMS, yada maille olay anını video görüntüsü olarak yolluyor. "