Hatip Dicle tahliye edildi

Diyarbakır'da görülen KCK ana davasında tutuklu sanık kapatılan DEP milletvekili Hatip Dicle ve Hüsamettin Çiçek hakkında tahliye kararı verildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Hatip Dicle tahliye edildi
Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen KCK ana davasında, tutuklu sanık Hatip Dicle ve Hüsamettin Çiçek'in avukatları tahliye talebinde bulundu.

Tahliye talebi üzerine mahkeme, tutuklu bulundukları süreyi dikkate alarak Dicle ve Çiçek hakkında tahliye kararı verdi.

Sanık Dicle ve Çiçek'in tahliye müzekkeresi tutuklu bulundukları Diyarbakır D Tipi Cezaevi gönderildi.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.