Cemaat abisi muhtaç kadına zina teklif etti!

Yeni Akit gazetesi yazarı Latif Erdoğan, Gülen Hareketi ile ilgili bomba bir açıklamada daha bulundu. Yazar Latif Erdoğan, Gülen Hareketi'nin üst düzey yetkililerinden birisinin, kendisinden yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahibi bir kadına fuhuş teklifinde bulunduğunu dile getirdi.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 08 Haziran 2014, 04:27
Cemaat abisi muhtaç kadına zina teklif etti!

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar yaptığı birçok açıklamayla Gülen Hareketi'nin kirli çamaşırlarını ortaya döken Latif Erdoğan, paralel yapının iğrenç bir yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Gülen sempatizanlarının halktan "himmet" adı altında topladığı paraları "Allah yolunda" değil kendi "keyfi çıkarları" doğrultusunda kullandıklarını dile getiren Yazar Erdoğan, bazı paralel yapı mensuplarının da ahlaksızlıkta boyut atladığını ifade etti.

Paralel ihraca suç duyurusuParalel ihraca suç duyurusu

GÜLEN SEMPATİZANI MUHTAÇ KADINA ZİNA TEKLİF ETMİŞ!

Gülen Hareketi içerisinde dönen "himmet yolsuzluğuna" dikkat çeken Erdoğan konuya Yeni Akit gazetesinden yayınlanan 07.06.2014 tarihli köşe yazısında verdiği bir örnekle açıklık getirdi: "Ya "cemaat"in hal-i pür melali: Bir kurumun genel müdürüne, kurum çalışanlarından bir bayan eşinin kanser olduğunu, maddi olarak desteğe ihtiyacının bulunduğunu söyleyince aldığı cevap: Eğer benimle metres hayatı yaşamayı kabul edersen destek olurum. Elbette benim maaşımla bu desteği gerçekleştirmem mümkün değil. Ama esnaf ağabeyler sağ olsun ben istemeden bile bana elden para veriyorlar, nereye harcadığımı da sormuyorlar..






"O HIRSIZ HALA GÜLEN HAREKETİ İÇİNDE"

Bu ırz düşmanı hırsızı tanıyorum, hala hizmette üst kademede görev yapıyor. Neden ırz düşmanı dediğim belli. Hırsız deyişim ise şundan: Aldığı maaşla basit bir ev kiralaması bile zor olan bu kişinin, o tarihlerde dört daire satın aldığını biliyorum. Şimdiki mal varlığını bilmem elbette mümkün değil.."

GÜLEN HAREKETİ O 'ABİ'NİN HIRSIZLIĞINA GÖZ YUMMUŞ...

Latif Erdoğan Gülen örgütündeki başka bir kepazeliği ise şöyle açıkladı:

"Yine hizmette üst düzey görevler üstlenen ve hala da cemaatteki görevi süren bir başkası da, yüzde yüz kar eden hizmete ait bir ticari işletmeyi, yakınlarının açık hırsızlıklarına göz yummak suretiyle batırmış kendisine hiç hesap soran da çıkmamıştır. Çünkü ona hesap sorma mevkiinde olanların durumları da ondan daha iç açıcı değildir..




Konuyla ilgili olumsuz halleri sayısız denecek ölçekte çoğaltmam mümkün. İsraf ise hepsinin ortak paydası. Böyle bir yapıya yardımda bulunmak israfı ve hırsızlığı teşvikten başka bir mana ifade etmez. Sayın Başbakanın çeşitli vesilelerle bu bağlamda yaptığı uyarılarını gayet yerinde ve isabetli buluyorum.."

Latif Erdoğan'ın Gülen Cemaati içerisinde dönen kirli oyunları ve himmet yolsuzluğunu ifşa ettiği yazısı sosyal medyada da yankı buldu: