Zaman yalana doymuyor!

Zaman Gazetesi söz konusu Gülen Örgütü'nün çıkarları olunca ne ahlaki değerleri tanıyor ne de dini değerleri... İnternette yayınlanan bir belge sayesinde yalan haber yapmayı kendisine alışkanlık haline getiren paralel medyanın bir sahtekarlığı daha ortaya çıkmış oldu.

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 28 Mayıs 2014, 20:34
Zaman yalana doymuyor!

İÇİNDEKİLER

İnternette yayınlanan şok bir belge paralel yapı medyasının bir yalanını daha ortaya çıkardı. Bir sosyal medya hesabından yayınlanan belge "dönemin başbakanı" iddiasını reddeden paralel yapıyı zor durumda bırakacak. İçinde "dönemin başbakanı" ifadesinin geçtiği şok belge 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla mevcut hükümete karşı düzenlenen komployu da gözler önüne serdi.

YİNE ZAMAN YİNE YALAN!

17 ve 25 Aralık soruşturmaları kapsamında hazırlanan fezlekelerde Başbakan Erdoğan'ın için "dönemin başbakanı" ifadesinin yer aldığı iddiası paralel yapı medyası tarafından defalarca kez yalanlanmıştı fakat malum medya organlarının gizli tutulması gereken fezlekeler ile ilgili yayımladığı haberlerde geniş ayrıntıların yer alması kafalarda derin soru işaretleri bırakmıştı.




ÖNCE FEZLEKE YOK DEDİLER!


Paralel yapı medyası tarafından bugüne kadar yayımlanan "Başbakan Erdoğan hakkında 17-25 Aralık operasyonları kapsamında hazırlanmış bir fezleke yok" şeklindeki haberler defalarca tekrarlanmasına rağmen ortaya çıkan yeni belgeler bu fezlekelerin varlığını doğruladı.

SONRA "DÖNEMİN BAŞBAKANI" İFADESİ YOK DEDİLER!

Fezlekeler ortaya çıkınca ağız değiştiren paralel medya bu kez de "Fezlekede 'dönemin başbakanı' ifadesi yok" şeklinde haberler yayınlamaya başladı.

Yayınlanan haberlerde Başbakan'ın ifadelerinin aksine kendisinden 'dönemin başbakanı' diyerek bahsedilmediği "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan" ifadeler kullanıldığı vurgulandı. Fakat internet üzerinden yayınlanan bir belge paralel medyanın bu iddiasının da yalan olduğunu ortaya çıkardı.

İşte "dönemim başbakanı" ifadesinin yer aldığı o belge:



ARTIK PARALEL MEDYA DEMEK YALAN HABER DEMEK!

Yaptığı yalan haberlerle kamuoyunda hiçbir saygınlığı kalmayan paralel medya organları farkında olmadan bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. 17 ve 25 Aralık operasyonlarından sonra hazırlanan fezlekelerde gerçek hedeflerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

ZAMAN'A O FEZLEKELERİ KİM VERDİ?

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş'ın yürüttü soruşturma kapsamında hazırlanan fezlekeler hakkında yayımlanan haberde en ince ayrıntısına kadar bilgi veriliyor. Ancak savcılıkta olabilecek bilgilere haberde yer veriliyor.



Paralel medya organlarında yer alan o fezleke haberleri ile ilgili detayların şu şekilde;

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş tarafından yürütülen ve talimata rağmen operasyonu yaptırılmayan 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının fezlekesi yaklaşık bin sayfa. Fezleke içerisinde teknik takipteki kişilerin ifadelerinde geçen toplam 165 adet 'Başbakan Erdoğan/Başbakan Recep Tayyip Erdoğan/R. Tayyip Erdoğan' ifadesi tutanakta yer alıyor.

Öte yandan fezlekede 417 defa da 'Başbakan' ya da 'Başbakanlık' kelimesi kullanılıyor. Bu ifadenin kullanılmasının, soruşturma kapsamında dinlenen bazı şahısların Başbakanlığa bağlı birimlerde görev yapmalarından kaynaklandığı belirtiliyor. Başbakan'ın fezlekenin şüphelileri arasında yer alan oğlu Bilal Erdoğan'ın adı ise 521 yerde geçiyor.