Kandan beslenen odaklar yine sahnede

Türkiye Soma'da kaybettiği kardeşlerine ağlıyor. Ülke genelinde bir bütün olarak Soma'daki acının ve gözyaşının paylaşıldığı bu günlerde kan emiciler ve her türlü provokasyon için zaman kollayan karanlık ellerin yönettiği güçler medya gruplarıyla saldırıya geçti

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 16 Mayıs 2014, 02:25
Kandan beslenen odaklar yine sahnede

İÇİNDEKİLER

Küresel güçlerin taşeronluğunu yapan eski Türkiye sevdalıları Türkiye'nin devlet ve millet olarak bir bütün halinde yas tuttuğu bu günlerde yine ortaya çıktılar. Doğan medya grubu, Paralel örgütün yayın organları ve örgüt tarafından kıskaca alınmış olan işadamları timsah gözyaşı dökerken arka planda ellerini ovuşturdukları gözüküyor. Kandan ve kaostan beslenen bu odaklar Soma'daki maden faciasını kendi avantajlarına çevirmek için var güçleriyle kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışıyor.

KAOS LOBİSİ YİNE HORTLADI
Devletin Soma'daki facia için adeta seferberlik ilan ederken bunu görmeyen odaklar saldırmaya ve provokasyon yapmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olay anında devletin tüm imkanlarını seferber edilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ı görevlendirerek olay yerine göndermiş ve yaşanan facianın kurtarma çalışmalarının en iyi şekilde yönetilmesi talimatını vermişti. Devlet tüm imkanlarını seferber ederken bu elim olayı fırsata çevirmek isteyen gruplar yine sokağa çıktı. Doğan medya ve paralel örgüt medyasının başını çektiği provokasyon çetelerinin sokağa çıkması için kamuoyunu yanlış yönlendirmek ve halkı sokağa dökmek için ellerinden gelen her türlü yalanı söylemekten çekinmiyor. Yaşanan bu acı olayı Hükümetin üzerine yıkmaya çalışan malum odaklar aldıkları emirle tüm güçleriyle saldırıya başladı.

VAN'DA MÜTEAHHİDİ LİNÇ EDENLER SOMA'DAKİ MADEN SAHİBİNİN ADINI AĞIZLARINA ALMIYOR
Ekim 2011'de yaşadığımız Van depreminin ardından oradaki evlerin müteahhitlerini linç eden malum medya gruplarının Soma'daki özel maden ocağının patronu Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan'a karşı hiç haber verilmemesi hatta Alp Gürkan'ı öven haberlere yer verilmesi paralel medyanın amaçlarının ne olduğunu gözler önüne seriyor. Zaman ve Hürriyet gazetelerinin timsah gözyaşları dökerek Soma'daki faciadan kaos ortamı nasıl yaratabilirim amacıyla iftira dolu ve yalan haberle sarıldığı ortaya çıkıyor. Doğan grubu ve Koç grubuyla yakın ilişki içinde olan Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan'ın korumaya aldıkları asıl amaçlarını ortaya koyuyor.

İŞTE TOPLUMUN VİCDANINI YARALAYAN O HABERLER
Paralel örgütün yayın organı olan Zaman gazetesi Alp Gürkan'ın öyle bir haberini yapıyor ki insanın vicdanlarını bir kez daha yaralıyor. Trafo patlayarak yangını çıktığı, 282 işçimizi kaybettiğimiz madenin sahibi ve olayın birinci derecede sorumlusu Alp Gürkan'ı bırakın eleştirmeyi paralel örgüt medyası Gürkan'ı öven haberlerini gazete sayfalarına taşıdılar.

SOSYAL MEDYADA SERT TEPKİ
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paralel medyaya ve paralel medyanın aklamaya çalıştığı Soma'daki maden ocağının sahibi Alp Gürkan'a tepki yağıyor. Twitter'da #AlpGürkanNerede hashtagiyle atılan tweetlerle TT listesine çıkan Gürkan'a tepkiler ard ardına gelmeye devam ediyor.

İşte o tweetlerden bazıları;

Doğan medyası maden sahibini neden koruyor?Doğan medyası maden sahibini neden koruyor?

Soma'daki madenin sahibi Hürriyet'e konuşmuştuSoma'daki madenin sahibi Hürriyet'e konuşmuştu

Madencilere değil kendine yaşam odası yaptı!Madencilere değil kendine yaşam odası yaptı!