Mesele gerçekten yolsuzluk muymuş?

Türkiye'de siyasal darbe yapmak ve istikrarı engellemek için her türlü kirli işler içine girenlerin meselesinin yolsuzluk olmadığı ve hedeflerinin ne olduğu gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ediyor...

Giriş Tarihi 18 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2014, 21:46
Mesele gerçekten yolsuzluk muymuş?

İÇİNDEKİLER

Darbeciler, vesayetçiler, tuzluklar, ananaslar, Bizans kanlıları, ölü severler, Haşhaşiler, Geziciler... Devlet içerisinde paralel yapı kurarak Türkiye'ye savaş açan Gülen örgütünün hain yüzü bir kez daha gözler önüne çıktı. 30 Mart öncesi yasadışı ve montaj ses kayıtlarını yayınlayarak hükümeti yıpratıp Türkiye'de bir siyasi darbe amaçlayanların 30 Mart sonrasında ortalıkta görünmemesi dikkat çekti. Twitter kullanıcıları "demekki mesele gerçekten yolsuzlukmuymuş " şeklindeki tweetleriyle hainliği unutmadıklarını ve korkunç gerçeğin farkında olduklarını bir kez daha gösterdiler.

DEMEKKİ MESELE YOLSUZLUK DEĞİLMİŞ
Amirlerinden değil Abi'lerinden emir alan polis ve savcıların sözde yolsuzluk iddiasıyla yaptıkları operasyonun amacının ne olduğu gün geçtikçe daha çok netleşiyor. 24 Aralık'ta hükümeti düşürmeyi hedefleyen paralel yapı amaçlarına ulaşamayınca ses kayıtlarıyla saldırmıştı ve tüm hainlikleri yapabilecek kadar ileri gitmişlerdi. Fakat unuttukları tek bir şey vardı: MİLLİ İRADE! 30 Mart'ta vatandaş vesayetten yana değil meşru hükümetten yana oy kullanıp, kirli ittifak içinde olanlara tokadı yapıştırmış ve milletin yüzüne bakamaz hale getirmişti. Seçim sonrasında tokadını yiyen paralel yapı tetikçilerinin ortalıkta görünmemesinin amaçlarını sosyal medya kullanıcıları bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte Twitter'daki yorumlardan bazıları;