Medya imamları kaçıyor

Gülen terör örgütünün devlet içindeki kurumlarında görev yapan imamları birer birer ülkeyi terk etmeye başladı. Alınan bilgiye göre Örgüt'ün medya sorumluları E.Dumanlı, M.Yeşil ve B.Keneş'in 30 Mart'ın hemen ardından ülkeyi terk etmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 28 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2014, 21:01
Medya imamları kaçıyor

İÇİNDEKİLER

Devlet içinde yargı ve emniyet istihbarat olmak üzere bütün kurumlarda paralel devlet örgüt oldukları ortaya çıkan örgütün üst yöneticileri birer birer ülkeyi terk ediyor.

Örgütün Emniyet, Mit, Yargıtay, Adliyeler, Eğitim ve Polis kolejleri imamları olan üst yöneticilerinin ülkeyi terk ettikleri bilgisi bir bir medyaya yansıyor.

Medya İmamları da valizini hazırladı

Haber10, Yabancı istihbarat teşkilatlarının Türkiye'deki uzantısı oldukları son çıkan ses kayıtlarıyla ortaya çıkan paralel örgütün medya yöneticilerinin de valizlerini hazırladıkları bilgisine ulaştı.

Örgütün üst düzey yöneticilerinden olan ve vatan, millet ve dine ihanet edildiğini gördüğü için pişmanlık içinde olduğunu belirten bir abinin verdiği bilgiye göre, Zaman Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu medya grubu başkanı Hidayet Karaca, Gazeteciler Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş başta olmak üzere örgütün medyasındaki üst düzey yöneticiler 30 Mart'tan sonra ülkeyi terk etmek üzere tüm hazırlıklarını tamamladı.

Valizlerini hazırlayan bu kişilerin hava yolu ile mi yoksa başka kanallarla mı ülkeden ayrılacakları konusunda ise net bir bilgi vermezken kaçınan cemaatin abisi, evlerindeki hazırlıktan haberdar olduğunu belirtmekle yetindi.

En ağır suçlar

Seçim sonrasında, seçilmiş hükümeti devirmeye teşebbüs, casusluk, vatana ihanet, vatandaşların özel hayatına tecavüz, usulsüz para toplama, vergi kaçırmak gibi suçlardan açılacak davalardan devlet içindeki casusları aracılığı ile haberdar olan bu örgüt yöneticilerinin kaçış hazırlığı yapması ciddi operasyon beklentisi içinde olduklarını gösteriyor.

Rotaları Pensilvanya, Kanada, Belçika ve İsrail

Cemaat içerisinde etkin konumda olan söz konusu "Abi"nin verdiği bilgilere göre bazı devlet kurumlarında kritik görevlerde bulunan bürokratların da kaçmak için hazırlık yaptıkları öğrenildi. Paralel yapı ile ilişkide olan bu isimlerin tarih bölümü boş bırakılmış sağlık raporları aldıkları, bazılarının da emeklilik, istifa gibi gerekçelerle kaçacağı öğrenildi. Kaynak: Haber10