Önder Aytaç ihaneti itiraf etti

17 Aralık sürecinden bügüne kadar Türkiye'yi yıkmaya ve yönetilemez bir hale getirmeye çalışan Gülen örgütünün son hainliği güvenlik toplantısını illegal bir şekilde dinleyerek internete servis etmesi oldu. Günler önceden planlanan bu hain komplo örgütün tetikçisi Önder Aytaç tarafından yine örgütün kanalı Samanyoluhaber'de iğrenç bir şekilde anlatıldı.

Giriş Tarihi 27 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 27 Mart 2014, 22:16
Önder Aytaç ihaneti itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Küresel güçlerin maşası haline gelen Gülen örgütü, seçimlere şaibe bulaştırmak ve yasadışı dinlemelerle elde ettikleri kayıtlarla uluslararası alanda Türkiye'nin itibarına gölge düşürmek için her türlü çabayı sarf ediyor. Örgüt sahip olduğu tüm finans ve medya kuruluşlarıyla AK Parti hükümetine ve milli iradeye haince saldırıyor, örgüt menfaatleri için ellerinden gelen bütün çirkinlikleri yapıyor.

ÖNDER AYTAÇ İHANETİ İTİRAF ETTİ!
İhanetin son örneğini de Önder Aytaç Samanyolu ekranlarında 26.03.2014 tarihinde yayınlanan Yakın Gelecek programında kendi ağzıyla itiraf etti. Örgütün kilit isimlerinden biri olan Önder Aytaç geçtiğimiz günlerde örgütün kanalı Samanyolu Haber'e konuk oldu ve önüne koyulan bir kağıttan uygulamaya koyacakları hain komployu açıkladı.

GÜLEN MEDYASI HABER DEĞİL FİTNE YAYIYOR!
Gülen örgütü ne kadar illegal ve montaj kayıtlarla ilgileri olmadığı iddia etse de yaşanan her yeni gelişme bu iddiayı çürütüyor. Paralel örgüte bağlı malum medya organları yasadışı kayıtları yayınlayarak ve yayınlayanları kamuoyu nezdinde aklamaya çalışarak kendi kendini yalanlıyor.

Suriye'deki vatan toprağımız Süleyman Şah türbesiyle ilgili güvenlik toplantısını yasadışı yollarla dinleyen vatan hainleri ses kaydını tahrif ederek internette yayınladılar.

PARALEL MEDYA GÜNLERDİR SAVAŞ PROVOKASYONU YAPIYOR!
Gülen örgütü tetikçileriyle beraber günlerdir kendi medya organlarından Türkiye'nin Suriye'ye karşı savaş açacağı yönünde haberler yayınlıyordu. Kamuoyunda üzerinde Suriye ile savaş çıkacağı ile ilgili bir algı yaratmaya çalışan paralel örgüt, illegal yasadışı yollarla dinledikleri güvenlik toplantısını tahrif ederek internette yayınladılar.

Paralel örgütün önemli isimlerinden biri olan Önder Aytaç, Samanyolu Haber'e çıkarak yaptıkları ihaneti itiraf etti. Önder Aytaç'ın Samanyolu Haber'de yayınlanan 26.03.2014 tarihli Yakın Gelecek programında önüne koyulan Suriye ve savaş konulu bir kağıdı okuması akıllarda ciddi soru işaretleri bıraktı.

PARALEL YAPININ SURİYE KUMPASI
Önder Aytaç'ın Samanyolu Haber'deki bu sözlerinden bir gün sonra Ahmet Davutoğlu'nun başkanlık ettiği Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi ile ilgili bir güvenlik toplantısının internete sızdırılması, paralel örgütün AK Parti'ye kumpas kurduğunu ve günler öncesinden bunun planlarını yaptığını ortaya çıkardı.

İşte Önder Aytaç'ın Samanyolu Haber'de önüne koyulan kağıttan hain komployu itiraf ettiği o anlar.