Cemaat medyası yalana doymadı!

Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov'un attığı tweet yüzünden değil, ikamet tezkeresinin dolduğu için yurt dışına çıktığının belli olmasına rağmen, cemaat medyasının kasıtlı olarak yayınlarına devam etmesi gerçek amaçlarını belli etti.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2014, 21:28
Cemaat medyası yalana doymadı!

İÇİNDEKİLER

Cemaat medyası Mahir Zeynalov'un attığı tweet yüzünden sınır dışı edildiğine dair kasıtlı haberlerine devam ediyor. Zeynalov'un vize süresinin dolduğu anlaşılmışken bu maksatlı yayınların Mahir Zeynalov'la alakalı olmadığı anlaşıldı. Türkiye'yi yıpratmak ve dünya kamuoyuna yanlış tanıtmak için ellerinden geleni yapan Cemaat medyası bu kasıtlı yayınıyla yine gerçek amaçlarını gözler önüne serdi.

İKAMET SÜRESİ DOLUNCA KENDİSİ GİTMİŞ
Mahir Zeynalov'ın sınır dışı edildiği iddiası asılsız çıktı. Zeynalov'un ikamet tezkeresini geçirdiği için yurdu kendisi terk etmek durumunda kaldığı ve kendi isteğiyle cezasını ödeyerek çıktığı belgelendi. Ayrıca kaçak olarak ülkede bulunduğu süre için bir ay yurda giriş yasağı konuldu. Zeylanov, ceza süresi sona erdiğinde tekrar Türkiye'ye dönebilecek.

SINIRDIŞI EDİLMEMEK İÇİN KENDİM GİTTİM

Mahir Zeynalov, yurdışı edilmemek için kendisinin çıktığını söylemişti. BBC'ye açıklamalarda bulunan Zeynalov, "Sınır dışı muamelesine tabi olmamak için gittim ve kendim havalimanı polisine teslim oldum. Benim yanıma bir polis verdiler. Buna eskortluk yapın dediler. Kolumdan tuttular" dedi.

Kaynak: Haber7