Başkent'te silahlı saldırı!

Başkent'te silahlı bir saldırgan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin güvenlik görevlisini yaraladı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 29 Ocak 2014, 11:29
Başkent’te silahlı saldırı!

İÇİNDEKİLER

Olay gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen S. Erdöl, belinden çıkardığı tabanca ile etrafa 5 el ateş etti. Kurşunlardan 2'si nöbetçi kulübesinde bekleyen özel güvenlik görevlisi Barış Ünal'ın kalçasına isabet etti. Erdöl, saldırının ardından olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yaralanan Barış Ünal, saldırıyı telsizle diğer güvenlik görevlisi arkadaşlarına bildirdi. Arkadaşları, Ünal'ı görev yaptıkları hastanenin acil servisine kaldırdıktan sonra, olayı polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı güvenlik görevlisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırgan S. Erdöl'ün daha önce Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan eşini defalarca bıçakladığı iddia edildi. Bir diğer iddiaya göre, Erdöl, 16 Ocak tarihinde hastanenin güvenlik görevlilerini darp etti. Erdöl'ün, bir polis memurunun silahını kaparak, güvenlik görevlilerine saldırmaya çalıştığı ve diğer polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, kaçan saldırganı arama çalışmaları başlattı.