Sinsi Cemaat!

Cemaat Medyası ahlak sınırlarını iyice aştı. Terbiyesizlikte sınır tanımayan Gülen Hareketi'nin tetikçileri Başbakan Erdoğan için uygunsuz ifadeler kullanmaya devam ediyor.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2014, 18:40
Sinsi Cemaat!

İÇİNDEKİLER

Cemaat medyası iyice zıvanadan çıktı. Tüm gün sosyal medya üzerinden hükümete ve Başbakan Erdoğan'a ağır hakaretler eden Cemaat mensuplarından sonra şimdi de Gülen Hareketi'nin önde gelen isimlerinin edep sınırlarını aşan ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

ÖNCE DUMANLI ŞİMDİ KENEŞ!
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın Başbakan'a yönelik çirkin "yezid" benzetmesinden sonra bugün de Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadaki şahsi hesabı üzerinden Başbakan Erdoğan'a "canavar" diyerek ahlaksızlıkta sınır tanımayan bir ifade kullandı.

KENEŞ İYİCE İĞRENÇLEŞTİ!
Gülen Hareketi'nin İngilizce yayın yapan Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Twitter'da "İngilizce ve iPad'le başım cidden dertte… Ne zaman 'Prime Minister' (Başbakan) yazacak olsam iPad 'Prime Monster'a (Baş canavar) dönüştürüyor. Hay Allah, ne yapsam!" şeklinde alaycı ifadeler kullandı.



ŞAHSİ DEĞİL ORGANİZE İŞ!
Cemaat medyasının iki önemli isminden peş peşe gelen Başbakan Erdoğan'ı hedef alan çirkin ifadeler olayın Cemaat tarafından düzenlenmiş organize bir iş olduğunu gözler önüne serdi.

CEMAAT SİNSİ KAMPANYA BAŞLATTI!
Dumanlı ve Keneş'in yaptığı çirkin benzetmeler kamuoyu nezdinde büyük tepki çekerken, Devlet içindeki paralel yapılanması deşifre edilen Gülen Cemaati'nin Başbakan Erdoğan'a karşı sinsi bir kampanya başlattığı şeklinde de yorumlandı.