Sarıgül, Cemaat ile olan ittifakı itiraf etti!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Fethullah Gülen Cemaati ile olan ittifakı kendi ağzıyla itiraf etti.

Giriş Tarihi 15 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 15 Ocak 2014, 22:22
Sarıgül, Cemaat ile olan ittifakı itiraf etti!

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Aksaray'da Belediye İş Sendikasını ziyaret etti.

CEMAAT'İN %12 OYU VAR!
Sarıgül sendika girişinde kendisini bekleyen kalabalık gruba hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında AK Parti'ye oy veren % 12'lik bir kesimin kendisine oy vermek istediği dile getiren Sarıgül, geçenlerde Cemaat yetkilileriye yaptığı görüşmenin fotoğraflarının basına sızmasının ardından içeriğini kendi ağzıyla itiraf etmiş oldu.

Patronun kim Hoca!

SARIGÜL: "GÜLEN BENİ OĞLU GİBİ SEVER"
Daha önce da Sabah yazarı Sevilay Yükselir'e yaptığı açıklamada Fethullah Gülen'in kendisini oğlu gibi sevdiğini belirten Mustafa Sarıgül seçim yaklaştıkça Cemaat ile yakın temaslarını da iyice arttırdı.



CEMAAT MEDYASINDAN SARIGÜL KAMPANYASI
Cemaat medyasının sürekli Mustafa Sarıgül lehine haberler vererek yavaş yavaş tabanını CHP'li isme ısındırmaya çalışıyor.

CEMAAT DEĞİL ÇIKAR GRUBU!
Cemaat-Sarıgül ittifakı tutar mı bilinmez ama hakkında onlarca yolsuzluk dosyası olan bir isimle bu kadar yakın ilişki içerisine girmesi Fethullah Gülen Hareketi'nin artık bir dini cemaat değil çıkar grubu olduğunu da gözler önüne seriyor.

BDDK'dan geçmez

SARIGÜL'ÜN YOLSUZLUK DOSYALARINA NE OLDU?
17 Aralık Operayonu ile yargı ve emniyet içindeki yandaşlarıyla birlikte iktidar partisine savaş ilan eden Cemaat'in, Sarıgül'ün yolsuzluk dosyaları konusunda neden aynı hassasiyeti göstermediği şimdi daha iyi anlaşılıyor.

AKILDIŞI OY HESABI!
Bu arada kendisini % 12'lik bir oy potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Cemaat yetkililerinin oy hesabı umarım Zaman Gazetesi'nin tirajı baz alınarak yapılmamıştır. Bayi satışı yüzbini bile bulmayan bir gazeteyi bir kişiye 5 tane birden abonelik yaptıranların o bir kişinde 5 oy birden almayı umut etmesi nasıl mantıklı bilmiyorum ama oy hesabı yaparken bu önemli ayrıntıyı akıllarının bir kenarında tutarlarsa iyi olur.

İsrail'e hizmet!