Savcılar görevden alınacak mı?

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul'da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarının görevden alınacağı iddialarına ilişkin, "Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün açıkladık. HSYK da, biz de açıkladık. Herkes kendi işine bakıyor şuan" dedi.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2013, 00:00 Güncelleme 18 Aralık 2013, 12:51
Savcılar görevden alınacak mı?

İÇİNDEKİLER

Adalet Bakanı Ergin, İstanbul'da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarının görevden alınacağı ve HSYK'nın bu amaçla olağanüstü toplandığı iddialarına ilişkin, "Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün açıkladık. HSYK da, biz de açıkladık. Herkes kendi işine bakıyor şuan" dedi.

Bir gazetecinin "Başbakan Erdoğan ile bir görüşmeniz olacak mı? sorusuna Ergin, "Biz şuanda Tanıtım Medya Başkanlığı'nda Hüseyin Çelik Bey ile beraber bir toplantımız var. Dün de ifade etmiştim, onun için geldim zaten Ankara'ya. Yarın da Cumhurbaşkanımızla erklerin başkanlığıyla bir yemek olacak. Yarın Çankaya Köşkü'ndeki yemekten sonra seçim bölgeme tekrar döneceğim" cevabını verdi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise, İstanbul'da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin bir soru üzerine, "Adli bir süreç var" dedi.