Ziyarete gittiği ablasının evinde eniştesinin hazırladığı içkinin ardından sızan genç kız, sabah tecavüze uğradığını anladı. Ayakkabılarını bile giymeden polise koşan genç kız, "Eniştem içkime hap atarak bana tecavüz etti" diye şikayetçi oldu. Enişte "Sarhoştum, hatırlamıyorum" dedi
İzmir'de polise başvuran bir genç kız, eski Türk filmlerini aratmayacak tecavüz iddiası ortaya attı. Y. A. isimli 25 yaşındaki genç kız geçtiğimiz günlerde, nişanlısıyla birlikte ablasına ziyarete gitti. Önce yemek yiyen grup daha sonra birlikte alkol almaya başladı. İçkileri de genç kızın eniştesi M.G. hazırlıyordu. Bir süre sonra enişte, sarhoş olduğunu ve biraz uzanacağını söyleyerek masadan kalktı. Genç kızın nişanlısı da gecenin ilerleyen saatlerinde evden ayrıldı. Ablasıyla birlikte bir süre daha oturan genç kız ise kısa süre sonra sızıp kaldı.
SABAHLEYİN POLİSE KOŞTU Sabah uyandığında göbeğinde ve elbiselerinde sperm lekeleri bulan Y.A., ayakkabılarını bile giymeden kendisini sokağa attı. Gece yaşananların bir kısmını hatırlayabilen genç kız soluğu poliste aldı. Eniştesinin içkilerine hap atarak kendilerini bayılttığını öne süren genç kız, "Hayal meyal eniştemin üzerimde olduğunu hatırlıyorum. Fakat yarı baygın vaziyette olduğum için bağıramadım ve engel olamadım" dedi. İfadesi alınan bir çocuk babası enişte ise hiçbir şey hatırlamadığını öne sürdü.
BOŞANACAK Şikayet üzerine polis genç kızın iç çamaşırlarına, elbiselerine, yataktaki çarşafa ve o gece içilen içkilere incelenmek üzere el koydu. Tecavüzle suçlanan enişte, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada, bir ilçe belediyesinde çalışan 31 yaşındaki abla Ö.G., eşinden hem şikayetçi oldu hem de boşanma davası açtı.