Polisi öldüresiye darp ettiler

Ankara'da Gezi Parkı olaylarında göstericilerin polis memurlarını öldüresiye darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, Ethem Sarısülük'ün Türk bayrağını yakanların arasında olduğu da görüntülere yansıdı.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2013, 00:00 Güncelleme 27 Haziran 2013, 02:26
Polisi öldüresiye darp ettiler

İÇİNDEKİLER

Gezi Parkı eylemleri provokatörlerin de devreye girmesiyle ülke çapında olayların yaşanmasına sebep olmuştu. Ankara'daki eylemlerde binlerce göstericinin polis memurlarına saldırması, bir polis memurunun öldüresiye darp edilmesinin kamera kayıtları ortaya çıktı. Eylemler sırasında hayatını kaybeden Ethem Sarısülük ile ilgili de yeni görüntüler paylaşıldı.

Ethem Sarısülük'ün eylemler sırasında Türk bayrağı yakan grubun arasında olduğu görüldü. Sarısülük'ün cadde ortasında Türk bayrağı yakan grupla beraber hareket ettiği kameraya yansıdı.

Ethem Sarısülük'ün başından vurulma anı da kamera kayıtlarında yerini aldı. Kalabalık bir grup kaskı elinden alınmış bir çevik kuvvet polisine saldırıyor. Bu sırada grubun elinden kurtulmak isteyen çevik kuvvet polisi silahını çıkarıp havaya ateş etmek zorunda kalıyor. Silahın namlusu havaya doğru iken göstericiler arasındaki Sarısülük yere yığılıyor.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Kaynak: CİHAN