#Direnmüftü

Türban takıp Erdoğan'ı eleştiren ve "Müftü kocamı da boşayacağım" diyen CHP'li Gül Taşlı'ya tepki yağdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2013 Güncelleme 21 Haziran 2013, 02:00
#Direnmüftü

İÇİNDEKİLER

İstanbul Gezi Parkı eylemlerinde sosyal medyada pek çok yalan haber üretildi. Bu yalan haberlere inanan binlerce insan sokaklara döküldü. Provokasyonlardan birine de CHP'li Gül Taşlı Cenal imza attı. aHaber'de yayınlanan "Deşifre" programı, Taşlı'nın foyasını ortaya çıkardı.



Bar işleten, CHP Burhaniye eski İlçe Başkanı Faruk Cenal ile evli olan, daha önce de Şişli Belediyesi'nde basın danışmanlığını yapan, muhabir olarak çalışan Gül Taşlı'nın sözleri, sosyal medyayı sarstı.



BOŞAYACAĞIM
Taşlı şöyle demişti: "Kocam müftü. Ben 5 vakit namaz kılıyorum. Şalvar giyen kocamı boşayacağım. Erdoğan İstifa"... Görüntülerin televizyonda yayınlanması üzerine polis tarafından ifadesi alınan Taşlı, "Ben o görüntüleri şaka amaçlı çekmiştim. Çocuklar sosyal medyada paylaşmış" diye kendini savundu. Taşlı serbest bırakıldı ama, CHP yönetimi, kendisi hakkında disiplin soruşturması başlattı. Taşlı'nın Gezi Parkı eylemlerinde en ön sıralarda yer aldığı da belirlendi.



BAR İŞLETİYOR
Gül Taşlı Cenal, İstanbul Bilgi Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu. Bir dönem Şişli Belediyesi'nde basın danışmanlığı kadrosunda yer aldı. Muhabirlik ve kadın programlarında da yapım asistanlığı yaptı. Gazeteciliği bırakarak Balıkesir'in Burhaniye ilçesine taşınan Gül Taşlı Cenal, bar işletmeciliği yapmaya başladı. 2010'da CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal ile evlendi. Yalanı ortaya çıkan Gül Taşlı, sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Twitter'da "direnmüftü" başlığı ile açılan sayfada, ilginç yazılara yer verildi.

Sosyetik direniş!

SANAL SARSINTI
* Şaşırtmayan bir haber
* Biz bu filmi 1997'de izlemiştik. (bkz: FADiME ŞAHiN)
* Foyası ortaya çıkan seni provokatör seni...
* Hangi müftü şalvar giyiyor. Hem giyse de onu boşucam deyip video çekmek nedir...
* Koskoca Atatürk'ün partisini rezil etmeye devam ediyorlar...
* Siz CHP'liler böyle yaparsanız, iktidarı rüyada görürsünüz...
* CHP gibi yalandan başka bir şey bilmeyen partinin bir diğer yalanı daha ortada.
* Kafanızı hinliğe değil de memleket için çalıştırın
* Kadın, müftü eşi olmasa da ne söylediğine bakın.
* Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış misali CHP'nin bu tip işlere girmemesi lazımdı.