Bakan Müezzinoğlu iddiaları yalanladı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili atfedilen sözlerin asılsız olduğu bildirildi.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 31 Mayıs 2013, 19:04
Bakan Müezzinoğlu iddiaları yalanladı!

İÇİNDEKİLER

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara ilişkin sosyal medya mecralarında yayılan ve Bakan Müezzinoğlu'na atfedilen "Hem polise, devlete karşı geleceksin hem de sonra ambulans bekleyeceksin mesajının asılsız olduğu belirtildi.

Müezzinoğlu'nun konuyla ilgili herhangi bir beyanatının olmadığı ifade edilen açıklamada, 112 ambulanslarının olay yerinde hazır bekletildiği ve yaralılara anında müdahale edildiği kaydedildi.

Bakan Müezzinoğlu, Twitter'daki sayfasından yaptığı açıklamada da iddiaları yalanladı. Müezzinoğlu, "Sosyal medyada, Gezi Parkı ve ambulans konusunda tarafımdan yapıldığı iddia edilen açıklama bir iftiradır, provokasyondur. Bana isnat edilen mesajı yayanların kötü niyetli olduğu açıktır. Böyle bir açıklamam yoktur, olamaz. Sağlık kurumlarımız, personelimiz, araçlarımız ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımıza özveriyle hizmet vermeye devam etmektedir" ifadesini kullandı.