O gelin: M.D.

TAKVİM; Nijeryalı dansçıdan hamile kalarak, ABD'de siyahi bebek doğuran Türkiye'nin ünlü ailesinin kızını açıklıyor. Herkesin merak ettiği gizemli gelinin adı M, soyadı ise D harfi ile başlıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2013 Güncelleme 29 Mayıs 2013, 19:10
O gelin: M.D.

İÇİNDEKİLER

Başta İstanbul sosyetesi olmak üzere tüm Türkiye, hatta Türkler'in bulunduğu Avrupa ülkeleri ile ABD'de bile siyahi bebek doğuran sosyetik gelin konuşuluyor. Geçen yaz lüks bir otelde evlenen Türkiye'nin en ünlü iki ailesinin çocukları, bekarlığa veda partisi düzenlemiş, partide alkolün dozunu kaçıran güzel gelin Nijeryalı dansçıdan hamile kalmıştı.

İŞKADINI ANLATIYOR
ABD'de kucağına verilen siyahi bebekle gelin şoke olurken, ihanetin belgesi bebeği gören damat ile ailesi apar topar Türkiye'ye dönmüştü. TAKVİM'in bu haberinin ardından bir anda herkes siyahi bebek doğuran gelinin kimliğini merak eder oldu. Gizemli gelinin ve ailesinin yakın dostu olan sosyetenin tanınmış işkadını TAKVİM'i aradı. Siyahi bebeğin annesinin adının M.D. olduğunu söyleyen ismi bizde saklı işkadını skandalla ilgili olarak şunları anlattı:

'ÇILDIRMAK ÜZERE'
"TAKVİM'i satır satır okuyorum. Yazılanlar az bile. Çünkü fazlası var. M.D.'yi kızım gibi severim. Elimde büyüdü sayılır. Oğlumla aynı liseye gittiler. Ailelerimiz çok eskiden beri görüşür. M.D. herkesin sevdiği ve takdir ettiği bir kız. Çok tanınmış bir ailenin biricik evladı. Nasıl böyle bir hata yaptı anlayamadım. Hepimiz çok üzüldük. M.D. geri gelemiyor. Yanında yeğeni kalıyor. Ailesi bebeği bırakıp gelmesini istiyor ama M.D. bebeği bırakmak istemiyor. Her gün ağladığını biliyorum. Ne yapacağını şaşırmış durumda. Bir tarafta bebeği, diğer tarafta ise aile ve kamuoyu baskısı... M.D. çıldıracak gibi... Hayatı altüst oldu. Kendisine bir zarar vermesinden korkuyorum. "

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ YAPILMASIN
M.D.'nin yaşadıklarından herkesin ders çıkarmasını isteyen sosyetik işkadını, bekarlığa veda partisinin kaldırılması gerektiğini söyledi. Ünlü işkadını, "Bizim güzel adetlerimiz var. Veda partisi de neymiş? Kına gecesi yapılsaydı, başı yanmazdı" dedi.


MEVLÜT YÜKSEL