Ciciş Esra polise saldırdı!

Aracını durduran polis memuru ile kavga eden Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy, polis tarafından gözaltına alındı. Yaşanan arbede sırasında görevli polisin boynu tırnak izleriyle çizilirken, Ersoy'un tırnağı kırıldı. Görevli polisin şikayetçi olduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 27 Mart 2014, 17:23
Ciciş Esra polise saldırdı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Dolmabahçe ışıklarda Esra Ersoy'un kullandığı 34 SHE 30 plakalı cip trafik polisleri tarafından durduruldu. Ersoy'un otomobilinin evraklarını kontrol eden polisler, aracın lacivert renkte olmasına rağmen ruhsatta pembe renkte gözüktüğünü fark etti. Ersoy'a trafik cezası kesen polisler, cipi otoparka çekmek istedi. Bu sırada Ersoy ile görevli polisler arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre polislere saldıran Ersoy'ın tırnakları kırıldı.

Aracın çekilmesi için polisler olay yerine çekici çağırırken, Ersoy uzun süre polislere direndi ve aracından inmedi. Uzun uğraşlar ve ikna çalışmaları sonucunda Ersoy kullandığı otomobilden indirilerek, Beşiktaş Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen Ersoy'un sağlık kontrolünden geçirildiği sırada karakola kardeşi Ceyda Ersoy gelip, yetkililerden bilgi aldı. Polislerin kardeşine takındığı tutumu eleştiren Ceyda Ersoy, kardeşinin darp raporu aldığını ifade etti.

Olayın bir görgü tanığı ise Ersoy'un aracının ruhsatta pembe gözükmesine rağmen lacivert renkte olması nedeniyle polisler tarafından otomobilin otoparka çekilmek istendiğini belirtti. Ersoy'un polise saldırdığını aktaran görgü tanığı, "Polis ile Esra Ersoy tartışmaya başlayınca, Ersoy kaçmak istedi. Camları kapatırken, polisin kolu cama sıkıştı ve bu haliyle olay yerinden ayrılmak istedi. Bu sırada ise polisler önünü kesti ve cip durduruldu." dedi.