Jartiyer takımı

İşadamı Lemi A., eski ortağının lideri olduğu çete tarafından kandırıldı. Moldovalı bir kadınla birlikte olması sağlandı. Ardından jartiyer ve etek giydirilip şantaj yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2013 Güncelleme 25 Nisan 2013, 00:00
Jartiyer takımı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beyoğlu'nda bir işadamı, eski iş ortağının bir kadınla kurduğu tuzağa düştü. Jartiyerli fotoğrafı çekilip şantajla 50 bin lira vermesi istendi. İşadamı Lemi A. (38), Asayiş Şube'ye giderek yaşadığı dehşeti anlattı. Lemi A.'nın ifadesine göre olay şöyle yaşandı: Bir gün işadamının cep telefonu çaldı. Telefonu açtığında karşısına yabancı bir kadın çıktı. Kadın, hatalı numara çevirdiğini fakat sohbet etmek istediğini söyledi. İşadamı, İstanbul'a geldiğini ve arkadaşlık kurmak istediğini söyleyen kadına inandı. İkili, Taksim'de buluşarak yemek yedi ve ardından kadının Beyoğlu'ndaki evine gitti. Evde Moldovalı Ekaterina C. ile yakınlaşırken kapı çaldı. İçeriye iki erkek girdi. İşadamı içeriye giren gençlerden Gaffar K.'yı görünce şaşırdı. İşadamı, eski ortağı olan bu kişi ile yanındaki Aydın E. tarafından darp edildi. Etek ile jartiyer giydirilerek uygunsuz fotoğrafları çekildi. Çete, ailesine, iş arkadaşlarına bu görüntüleri göndereceklerini belirterek Lemi A.'dan 50 bin lira talep etti.

Tutuklandılar
Çete, işadamının otomobilini elinden alıp 50 bin lira getirmesi için kendisine 40 lira taksi ücreti verdi. Ancak işadamı, eski ortağı ve çetesinin şantajına boyun eğmeyip polise gitti. Yakalanan Gaffar K., Aydın E. ve Ekaterina C. tutuklandı.


Emir SOMER