Arınç, Başbakan'ın sağlık durumunu açıkladı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin, “Ben kendisiyle telefonla görüştüm, sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Hava şartlarından gözüm korktu ama kendisi yarın ve pazartesi günü Çanakkale’de olacağını ifade etti” dedi.

Giriş Tarihi 16 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2013, 19:14
Arınç, Başbakan’ın sağlık durumunu açıkladı

İÇİNDEKİLER

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı "Tarihi TRT Müzik Türk Müziği Arşivi" tanıtım toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arınç, 4 gündür evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin kendisiyle telefonda görüştüğünü söyledi. Arınç, "Ben kendisiyle telefonla görüştüm, sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Hava şartlarından gözüm korktu ama kendisi yarın ve pazartesi günü Çanakkale'de olacağını ifade etti. Kendisinin de çok selamları var. Telefonla konuştuğumda gayet sağlıklı buldum" dedi.

Arınç, basın mensuplarının, "İmralı'ya gidecek heyetle ilgili bir bilgi var mı?" sorusuna ilişkin kendisinin bir bilgisi olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün MİT Müsteşarı ve Adalet Bakanımız ile görüşüldüğüne göre zannediyorum bu konuda bir gelişme olabilir. Adalet Bakanımız oraya bir heyet gidecekse hangi milletvekillerinin gideceğini karar verecektir. Bunları önümüzdeki süreçte hep birlikte takip edeceğiz."