Muğla ve Bartın'da eğitime fırtına engeli

Bu geceden itibaren etkili olacak şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle yarın tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Giriş Tarihi 14 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 15 Mart 2013, 00:14
Muğla ve Bartın’da eğitime fırtına engeli

İÇİNDEKİLER

Muğla Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Devlet Meteoroloji İşleri Antalya Bölge Müdürlüğü'nden alınan şiddetli fırtına ve yağış ikazının bu geceden itibaren ilimiz genelinde günlük yaşantıyı olumsuz etkileyeceği bildirildiğinden, ilimiz genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liseler ile bu kapsamda faaliyet gösteren özel okulların cuma günü bir gün süreyle tatil edilmesine, aynı kapsamda, 15 Mart 2013 Cuma günü, kamu iş yerlerinde çalışan engelli ve hamile görevlilerin bir gün süreyle idari izinli sayılmalarına valiliğimizce karar verilmiştir. İlgililere duyurulur." denildi.

BARTIN'DA DA OKULLARA BİR GÜN ARA VERİLDİ
Bartın'da fırtına nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgi doğrultusunda, kentte yarın fırtınanın etkili olmasının beklendiği belirtildi.
Açıklamada, olası fırtınaya karşı merkez, merkez ilçe ve ilçelerdeki tüm ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiği kaydedildi.