Bahoz çıldırdı!

PKK’nın sözde askeri kanat sorumlularından Bahoz Erdal kod adlı Hüseyin Feyman ile Diyarbakır bölgesindeki PKK sorumluları arasında kayıp 5 milyon doların kavgası var.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 03 Ağustos 2012, 12:16
Bahoz çıldırdı!

İÇİNDEKİLER

Stargazete.com.tr'nin haberine göre istihbarat birimleri tarafından örgüt üyelerinin kendi aralarında yaptığı telsiz konuşmalarından elde edilen bilgilerde, Bahoz Erdal'ın kayıp olan paranın bir an önce bulunması yönünde talimat verdiğini belirledi.

Diyarbakır bölgesindeki PKK sorumluları ile Bahoz Erdal kod adlı Hüseyin Feyman arasında kayıp 5 milyon doların kavgası yaşanıyor. Telsiz konuşmalarından bilgileri elde eden istihbarat birimleri, kayıp olan paranın kimde olduğu veya kimin tarafından alındığının bilinmemesi üzerine çılgına dönen Bahoz Erdal bu paranın bir an önce bulunması talimatı verdiğini kayıt altına aldı.

PKK sorumluları, Bahoz'a telsizle verdiği bilgide parayı saklayan örgüt mensubunun öldürüldüğünü, bu nedenle paranın nerede olduğunu bilmediklerini söylediler. Bu sözler üzerine kızan Bahoz paranın bulunması talimatını verdi. İstihbarat birimleri, paranın başka örgüt mensupları tarafından da alınmış olabileceği ihtimali üzerinde dururken, paranın halen bulunmadığı öğrenildi.