Yenipaz'arda

Saygı sahaya indi! Milli futbolcu Arda Turan, Aydın'ın Yenipazar ilçesine gitti. "Çok sevdiğim abim" dediği Susurluk sanığı Mehmet Ağar'ı cezaevinde ziyaret etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2012 Güncelleme 12 Haziran 2012, 02:28
Yenipaz’arda

İÇİNDEKİLER

Emniyet Müdürlüğü, bakanlık ve DYP Genel Başkanlığı yaptı. Ancak 1996'daki Susurluk kazası, Mehmet Ağar'ı zor durumda bıraktı. Ağar hakkındaki hapis cezası Yargıtay tarafından onanınca, ünlü siyasetçiye hapis yolları çıktı.

BODRUM'DAYDI
Mehmet Ağar, 2.5 yıllık hapis cezasını çekmek için Aydın Yenipazar'daki cezaevine yollandı. Ağar, Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim olurken sakin ilçenin konukları da arttı. Türkiye'nin 5 "Sakin şehri"nden biri olan Yenipazar, ünlülerin akınına uğradı. Ağar'ın son ziyaretçisi ise milli futbolcu Arda Turan'dı. İspanya'nın Atletico Madrid takımında top koşturan başarılı oyuncu, ligin tatile girmesiyle birlikte soluğu Türkiye'de aldı. Sevgilisi Sinem Kobal'la Bodrum'a giden Arda'nın dünkü durağı ise Yenipazar'dı. Genç oyuncu, dün öğle saatlerinde, Bodrum'dan Yenipazar'a geldi. Ardından Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'ten izin alarak, Ağar'ı ziyaret etti. Turan, fanatik bir Galatasaraylı olan Mehmet Ağar ile 15 dakika görüştü.

AÇIKLAMA YAPMADI
Arda'ya, Demet Akbağ'ın kocası Zafer Çika da eşlik etti. Bu arada Arda'nın ziyareti sadece Ağar'ı değil cezaevi çalışanlarını da sevindirdi. Turan, asker ve gardiyanlarla fotoğraf çektirdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Arda, tekrar Bodrum'a döndü.

KUPAYI ARMAĞAN ETMİŞTİ
Arda, Mehmet Ağar'a olan sevgisini sahadan ilan etmişti. Atletico Madrid ile UEFA şampiyonluğuna ulaşan Arda, şöyle demişti: "Mehmet Ağar'a selam olsun. Kupayı ona armağan ediyorum. Yanlış anlaşılmasın, siyasi kimliğiyle alakalı bir durum değil. Sadece çok sevdiğim bir abim ve iyi bir GS'lidir."

* Arda'nın, Ağar'ı ziyaret ettiğini öğrenen Yenipazarlı gençler, cezaevinin önüne akın etti. Hayranı oldukları Arda'yı karşılarında gören gençler, "Fotoğraf çektirelim" dedi. Bu isteği kırmayan milli futbolcu, arkasına cezaevini alıp kadraja girdi.


İhsan KARATAŞ