Denize sığmadılar

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelin sahilinde jet skilerle akrobasi yapmaya başlayan 2 İsveçli çarpıştı. Feci kazada bir turist hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2012 Güncelleme 14 Mayıs 2012, 02:51
Denize sığmadılar

İÇİNDEKİLER

Antalya'ya tatile gelen İsveçli turistler jet skiyle eğlenirken birbirine çarptı. 5 yıldızlı bir otelin sahilinde meydana gelen kazada, bir İsveçli turist hayatını kaybetti. Alanya'nın Türkler beldesinde 5 yıldızlı bir otele tatile gelen İsveç uyruklu Robert Jonas ljungman (47) ve arkadaşı Per Henry Ericson (35), kiraladıkları jet skilerle denize açıldı.

JET SKİYLE AKROBASİ
İki arkadaş daha sonra deniz üstünde akrobasi hareketleri yapmaya başladı. Turistler denizdeki eğlenceyi tehlikeli gösteriler haline dönüştürünce jet skiler çarpıştı. Kazada 47 yaşındaki ljungman yaralandı. Diğer jet skide bulunan Per Henry Ericson ise kazadan yara almadan kurtuldu. Alanya Özel Hayat Hastanesi'ne kaldırılarak 12 ünite kan verilen Robert Jonas ljungman, böbrek ve karın boşluğunda meydana gelen iç kanama nedeniyle hayatını kaybetti. Jandarma soruşturma başlatarak Per Henry Ericson'u gözaltına aldı. ljungman'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.