Gözünden vurdular

Markette tezgahtarlık yapan 19 yaşındaki genç, şehir magandaları tarafından gözünden vuruldu. Tezgahtar, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybedince esnaf isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2012 Güncelleme 12 Mayıs 2012, 01:51
Gözünden vurdular

İÇİNDEKİLER

İstanbul Ümraniye'de bir süpermarkette tezgahtar olarak çalışan Uğur Muşdal (19), kaldırımdaki zeytin tenekelerine tekme atan sabıkalı Muhsin Şimşek (37) ile tartıştı. Şimşek'in tabancayla sol gözünden vurduğu genç, yoğun bakımda 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Sütçü İmam Caddesi'ndeki bir süpermarkette geçen Pazartesi günü 20.45 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Suç işlemek amacıyla örgüt kurmaktan ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkalı 'Şaşı Muhsin' lakaplı Muhsin Şimşek (37) ile Ümit Papuççu(27), kaldırımdaki zeytin ve peynir tenekelerine tekme atınca tezgahtarlar Uğur Muşdal ve Ahmet Karabudak müdahale etti. Kısa süre içinde büyüyen tartışma sırasında Muhsin Şimşek bir arkadaşına "Çakmağımı getirin" diyerek tabancasını getirmesini söyledi. 6.35 mm çapındaki silahına ulaşan Muhsin Şimşek kendisine ulaşan silahıyla dükkanın içine doğru ateş etti.

3 GÜN SONRA ÖLDÜ
Silahtan çıkan kurşun Uğur Muşdal'ın sol gözüne isabet etti. Silahın tutukluk yapması ise olası bir faciayı önledi. Tezgahta kanlar içinde yere yığılan ağır yaralı Muşdal, hastaneye kaldırıldı. Olaydan 4 saat sonra Asayiş dedektifleri iki zanlıyı saklandıkları adreste yakaladı. Yaralı genç ise 3 hastane dolaştıktan sonra Göztepe Medical Park hastanesine yatırıldı. Talihsiz genç, 3 gün süren ölüm kalım savaşını kaybetti. Ümraniye Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan Muhsin Şimşek ve Ümit Papuççu tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne konuldu.


Erdoğan YAPIK