Bagetler sustu

Volkan Konak'ın bateristi Behçet Türkekul yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Başarılı müzisyenin kalp krizinden öldüğü belirlendi. Volkan Konak gözyaşlarını tutamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ocak 2012 Güncelleme 14 Ocak 2012, 01:32
Bagetler sustu

İÇİNDEKİLER

İstanbul' da sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı. Sanatçı Volkan Konak'ın bateristi Behçet Türkekul, Kadıköy'de yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Caferağa Mahallesi Moda Caddesi üzerindeki 5 katlı bir apartmanın teras katında oturan Behçet Türkekul'a (50) önceki gece saat 02.00 sıralarında telefonla ulaşamayan arkadaşları, durumu polise bildirdi.

VOLKAN KONAK AĞLADI
Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yandaki apartmanın balkonundan daireye girdi. Türkekul'u yarı çıplak ve baygın halde bulan görevliler, olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Behçet Türkekul'un öldüğünü tespit etti. Türkekul'un kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği bildirildi. Türkekul'un cesedi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada betaristinin öldüğünü haber alan sanatçı Volkan Konak da hemen eve giderek yetkililerden bilgi aldı. Volkan Konak'ın son derece üzgün olduğu zaman zaman da gözlerinden yaşlar geldiği görüldü. Behçet Türkekul'un öldüğünü duyan müzisyen arkadaşları, eve gelerek polislerden olay hakkında bilgi aldı.

Barış SÖZAL