"Zamanlamaya dikkat"
Hak - İş genel kurulunda konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan, Hakkari'de 24 askerimizin şehit olduğu hain saldırıyla ilgili zamanlamaya dikat çekti.
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Hakkari'dek hain saldırı gündemin birinci maddesi. Hak-İş genel kurulunda hitap eden Başbakan Tayyip Erdoğan, 24 askerimizin şehit olduğu hain saldırıyla ilgili 'zamanlama' vurgusu yaptı.
Başbakan Erdoğan özetle şunları söyledi;
"Bu menfur saldırının zamanlaması çok dikkat çekici. Ülkemizde demokrasiyi geliştirmek için ne zaman adım atsak bu örgüt hain saldırılarda bulunmuştur. Yakın geçmişte bir barış ve kardeşlik projesi ortaya koyduk. O günlerde de bu atılan adımları sabote eden terör hadiseleri devreye girmekte gecikmedi. Son olarak Meclis'te yeni anasaya görüşmelerinin başlayacağı gün terör yine karanlık yüzünü gösterdi. Bütün bunlar tesadüfen olmuyor. İnsanlarımızın bunu görmesi lazım. Her kesimden insanımızda ortak bilinç oluşmalı.""Gün slogan atma günü değil" diyen Erdoğan," Doğrudan birliğimize yönelen bu saldırılara bir bütün olarak karşı çıkacağız" şeklinde konuştu.