Komiserin beyin ölümü gerçekleşti

Batman'daki saldırıda yaralanan komiser Adem İlkkılıç'ın beyin ölümü gerçekleşti.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2011, 20:02
Komiserin beyin ölümü gerçekleşti

İÇİNDEKİLER

Komiserin Kayseri'nin Yahyalı oturan ailesi umudunu yitirmezken, baba Mehmet İlkkılıç, "Benimle beraber 3 oğlum daha var. Bu vatan uğruna canımızı feda etmeye hazırız" dedi.

Batman'da teröristlerin polis aracına uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan 35 yaşındaki komiser Adem İlkkılıç'ın beyin ölümü gerçekleşti. Komiser İlkkılıç'ın Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde oturan anne ve babasına acı haber tez ulaştı. Haberi alınca yıkılan anne Fatma ve baba Mehmet İlkkılıç için kapıda 112 Acil ekipleri bekletilirken, güçlükle ayakta durarak metanetini korumaya çalışan acılı baba, "Ne diyeyim, vatan sağ olsun. Benimle beraber 3 erkek evladım daha var. Hepimiz bu vatan uğruna canımızı feda etmeye hazırız. Gerekirse oraya gideriz, gereken her şeyi yaparız" dedi.

Ailenin 8 çocuğundan ikincisi ve ailenin ilk erkek çocuğu olan 35 yaşındaki Adem İlkkılıç'ın 2 oğlu olduğu ve ailesinin Batman'da bulunduğu belirtildi. İlkkkılıç'ın eşi ve çocuklarını yalnız bırakmamak için bazı aile yakınlarının Batman'a gittiği öğrenildi.

Kaymakam Ziya Bolat, Belediye Başkanı Mehmet Araç, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal'ın da yalnız bırakmadığı aile, gelecek iyi haberi bekliyor.