Yazar Behiç Kılıç vefat etti

Yeniçağ Gazetesi yazarı Behiç Kılıç, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Giriş Tarihi 21 Haziran 2011, 00:00 Güncelleme 21 Haziran 2011, 15:36
Yazar Behiç Kılıç vefat etti

İÇİNDEKİLER

Tercüman Gazetesi'nden ayrıldıktan sonra, Yeniçağ'da yazmaya başlayan Behiç Kılıç bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Kılıç, girdiği son diyalizde arka arkaya 3 kez kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.

Sırt ağrısı nedeniyle 3 gün önce hastaneye giden Behiç Kılıç'ın 2 kez farkına varmadan kalp krizi geçirdiği tespit edilmişti.

Kılıç'ın cenazesi yarın Ataköy 5.kısımdaki camiiden öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Behiç Kılıç kimdir?

Milliyetçi görüşleri ile tanınan köşe yazarı Behiç Kılıç, Yeniçağ gazetesinde çalışmaya başlamadan önce Halka ve Olaylara Tercüman isimli gazetede yazılar yazmaktaydı.

Bir dönem ulusal yayın yapan HBB televizyon kanalında haberlerin ardından verilen Günün Yorumu isimli kısa köşede günün siyasal, toplumsal, sosyal ve politik olaylarıyla ilgili görüşlerini seyirciyle paylaşan Kılıç daha sonra Halka ve Olaylara Tercüman gazetesinde yazmaya başlamıştı. 9 Ocak 2009 itirabiriyle ise Yeniçağ'da yazıyordu. Kılıç'ın 2006 yılında yayınlanan "Sahipsiz Devletin Sahipsiz Milleti" bir de kitabı bulunuyor.