Moonlight söndü

Yılın işadamı seçilen Halil Doğan, Matruşka operasyonunda gözaltında. İşadamı, Lara'daki Moonlight Otel'in sahibi...

Giriş Tarihi:
Moonlight söndü

Antalya polisinin 3 ilde eşzamanlı gerçekleştirdiği Matruşka adlı operasyon şaşkınlık yarattı. Gözaltına alınanlar arasında geçen yıl bir internet haber sitesi tarafından yılın işadamı seçilen Lara'daki Moonlight Oteli'nin sahibi Halil Doğan da yer aldı. Kentteki bir eğlence merkezinin ortağı da olan işadamının Lara'daki Moonlight Oteli'ne baskın yapan ekipler, burada fuhşa zorlanan ve fuhuş yaptırılan onlarca kadın yakaladı.

ŞEBEKE SORGUDA
Öte yandan baskınlarda gözaltına alınan aralarında çete lideri olduğu iddia edilen M.B. ile diğer 13 sanığın emniyette sorguları sürüyor. Sanıkların, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği bildirildi. Gelişmeler üzerine polis, yapılan teknik ve fiziki takip delilleri zanlıların önüne koydu. Zanlılar da susma hakkını kullandı. Polisin yaptığı baskında gözaltına alınan 35 yabancı uyruklu kadın ise emniyetteki sorgularının ardından yurtdışına gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Aralarında doktor, öğretmen, polis ve hemşirenin de bulunduğu 35 mağdur kadın, erkeklerle para karşılığı fuhuşa zorlandıklarını söyledi. Fuhuşta yakalan 11 kişi ise serbest bırakıldı.

KIRBAÇLA FANTEZİ YAPTILAR
Kadınlar arasında bulunan tıp fakültesi mezunu 2 kadın ile 3 hemşire, Antalya'ya özel bir hastanede çalışmak için getirildiklerini söyledi. Kadınlar, "Pasaportlarımıza el konularak zengin işadamlarının yatlarına ve özel villalarına fuhuşa gönderildik. Grup sekse zorlandık. Bizi alan zengin işadamları,
kırbaçlayarak fantezi yapıyorlardı" dedi.


Erdoğan ÖZTÜRK

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.