Bakırköy Adliyesi önünde silahlı saldırı

Bakırköy Adliyesi önünde duruşmadan çıkan 2 kişiye silahlı saldırı düzenlendi.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 31 Ocak 2011, 18:03
Bakırköy Adliyesi önünde silahlı saldırı

İÇİNDEKİLER

Bakırköy Adliyesi'nde duruşmaya katılan Eylem Gündoğdu ile Ali Haydar Koçintar adliye çıkışında bindikleri takside silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırıya uğrayan baba ve kızı, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Baba kızın, kan davası nedeniyle öldürüldükleri ileri sürüldü.

OĞLU ÖLDÜRÜLEN BABA DEHŞET SAÇTI!
İddiaya göre, Özer Ç. isimli kişinin katili olduğu öne sürülen Mehmet Gündoğdu, tutuklu yargılandığı dava kapsamında bugün yeniden hakim karşısına çıktı. Gündoğdu'nun eşi Eylem Gündoğdu da duruşmaya babası Ali Haydar Koçintar ile birlikte katıldı. Duruşmanın ardından adliyeden çıkan baba kız, bir taksiye bindi. Bu sırada Özer Ç.'in babası Niyazi Ç. taksinin yanına geldi. Taksinin içinde bulunan baba kızın üzerine kurşun yağdıran zanlı, olay yerinden kaçtı.

Olay karşısında şaşkına dönen taksi sürücüsü polisi beklemeden yaralıları hemen Bakırköy Devlet Hastanesi'ne getirdi. Ağır yaralı olan baba kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından hastaneye gelen adliye polisi, şoka giren taksi sürücüsünün bilgisine başvurdu. Taksi sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın meydana geldiği adliye önünü güvenlik çemberi içine alan polis incelemelerde bulundu. Olay yerinde bulunan bir cep telefonu ise incelemeye alındı. Bir görgü tanığı, saldırganların birden fazla olduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAYA İLİŞKİN BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Bakırköy Adliyesinde davadan çıkan 2 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 1 kişi gözaltına alındı.

Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen cinayet davasının duruşmasından çıkan sanıklar Eylem Gündoğdu ile Ali Haydar Koçintar'ın taksiye bindikleri sırada silahla vurularak öldürülmeleriyle ilgili, Niyazi Ç, olayın şüphelisi olduğu iddiasıyla polis ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan Niyazi Ç, Osmaniye Polis Merkezine götürüldü.