Koca terör

Boşanalım' teklifinde bulunan kadına cevap bıçakla geldi. Karısını öldüren adam, aynı bıçağı kendi karnına soktu.' Barışalım' çağrısını kabul etmeyen genç kadın ise, kocası tarafından otomobille ezilmekten son anda kurtulabildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2011 Güncelleme 30 Ocak 2011, 00:00
Koca terör

İÇİNDEKİLER

Koca koca adamlar sevdikleri kadınlara karşı birdenbire acımasız hale geliyor. Kocaların kocaman terörlerinin kurbanları ise bir zamanların sevgilileri. Dün bu olayların iki örneği Antalya ve Gaziantep'te yaşandı. Antalya'da, boşanmak isteyen karısını öldüren kişi, karnına bıçak saplayarak intihar girişiminde bulundu. Alınan bilgiye göre, D.K. ile Dilber K., sabaha karşı evlerinde tartıştı.
İddiaya göre, D.K. kendisinden boşanmak istediğini söyleyen Dilber K.'yi karnından bıçaklayarak öldürdü. D.K., aynı bıçağı karnına saplayarak intihar girişiminde bulundu. Gürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis, D.K.'yi Dilber K.'nin cesedi başında ve yaralı buldu. Zanlı D.K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İkinci evliliklerinde bir araya gelen Dilber K. ile D.K.'nin, uzun süredir maddi sıkıntı yaşadıkları, olayın boşanma tartışması nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

OTOMOBİLLE EZMEYE KALKIŞTI
Gazeantep'te ise küsüp babasının evine giden ve barışma teklifini reddeden eşi 24 yaşındaki Filiz B.'ye otomobille çarparak kaçtı. 26 yaşındaki Bekir B., 6 yıllık eşi 24 yaşındaki Filiz B. ile bir süredir geçimsizlik yaşamaya başladı. 2 çocuk annesi Filiz B., önceki gün babasının evine gitti. Dün gece otomobiliyle kayınpederinin evine gelen Bekir B., kapı önüne çıkan eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak sonuç alamayan Bekir B., otomobilini eve dönme teklifini reddeden Filiz B.'nin üzerine sürdü. Otomobil ile duvar arasına sıkışan genç kadın yaralanırken, eşi ise otomobille kaçtı. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla hastaneye götürülen Filiz B., ameliyatın ardından ortopedi servisinde tedaviye alındı. Bekir B.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.