Amerikan güreşi Türkiye'de

Dünyanın en önemli eğlence sporları arasında gösterilen Amerikan Güreşi Türkiye'de ilk kez görücüye çıkıyor. Başkent Ankara'da birbirinden ilginç görsel şovlarla desteklenecek organizasyon Cumartesi günü (yarın) yapılacak.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 28 Ocak 2011, 15:03
Amerikan güreşi Türkiye’de

İÇİNDEKİLER

DÜNYANIN EN GÜÇLÜ TÜRKLERİ RİNGE ÇIKACAK
Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yaşanacak festivalde kelimenin tam anlamı ile görsel şov yaşanacak. Işık, ses, lazer ve pyro teknik gösterilerinin altında görkemli bir şekilde ringe çıkacak güreşçiler, meydan okumaların yanı sıra aynı zamanda güçlerini de ortaya koyacaklar... Binlerce kişinin önünde 2 metrelik dev adamların ringin tepesinden en estetik şekilde rakiplerinin üzerine nasıl atladığı da görülecek..

KİMLER VAR?
Sultans Of The Dance ekibinde baş dansçı olarak tanınan ve daha sonra Camoka adı ile tüm Türkiye'ye kendini duyuran Hasan Yalnızoğlu, WWE ve TNA tecrübesi yaşamış Murat Bosporus, WWF'de sayısız başarı yakalayan Joe Legend, Avrupa'nın en iyi 2 süper bayan güreşçisi leydiler olarak tanınan Shanna ve Britney Knight, Kırkpınar Şampiyonlarından Savaş Yıldırım, Türkiye vücut şampiyonu Barbar lakaplı Alpay Selvi, MMA yıldızlarından Mutlu Akın, tam 250 kiloluk Bursalı Bigboy, Kayserili gurbetçi kardeşler Stone Brothers, Amerika'da yetişen Atabey, Samuray ve Turko da geceye damgasını vurmaya hazırlanan diğer yıldızlar. Bilgehan Demir'in organize ettiği Turkish Power Wrestling tam 1 yıldır üzerinde titizlikle durulan bir proje. Amerikan güreşinin Türk versiyonu olarak da nitelendirilen şov, bu Cumartesi (yarın) saat 17.00'de başlayacak. Biletler www.biletix.com ve tüm Biletix noktalarında satıştadır. Ayrıca maç günü salon gişelerinde çevre illerden gelenler için de bilet satışı yapılacaktır.

HANGİ KAPIŞMALAR VAR?
Samuray - Turko / Sedye Maçı
Barbar - Atabey / Ağır Sıklet Maçı
Camoka - Warrior / Ağır Sıklet Turkish Power Şampiyonluk Finali
Stone Brothers (Batdal-Anadolu Kaplanı) - Timsahlar (Big Boy-The Turkish Rock) / Tag Team Şampiyonluk Maçı
Shanna - Britney Knight / Leydi Taç Mücadelesi
Murat Bosporus - Joe Legend / Kıtalararası Kemer Maçı
Bu arada müsabakaların televizyondan yayınının yapılmayacağı sadece salona gelenlerin maçları ve şovları izleyebileceği belirtildi.