Doğurduğu bebeği çöpe attı

Beykoz'da aynı lisede okuyan erkek arkadaşından hamile kalarak doğurduğu bebeği çöpe atan kız öğrenci ve arkadaşı gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2011, 15:46
Doğurduğu bebeği çöpe attı

İÇİNDEKİLER

Çöp konteynerinde yapılan aramada ise bebek ölü olarak bulundu.

İlçedeki bir lisenin 9. sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki H.K, birlikte olduğu aynı liseden arkadaşı C.Ş'den (16) hamile kaldı. Hamileliğini gizleyen H.K, Beykoz'da bulunan evinde kendi imkanları ile bir erkek bebek doğurduktan sonra korkarak bebeği bir çöp konteynerinin içine attı. Daha sonra kanaması durmayan H.K, özel bir polikliniğe giderek muayene olmak istedi. Burada doktorun doğum yaptığını anlaması üzerine genç kız, ''Zor durumdayım, kimseye söylemeyin'' diye ricada bulundu.

H.K'nin tıbbi müdahalesini yapan doktor, daha sonra durumu polise bildirdi. Polis, özel polikliniğe gelerek H.K'yi sorguladıktan sonra bebeği çöp konteynerine attığını öğrendi. Çöp konteynerinin olduğu yere giden polis, konteynerin çöp aracına boşaltıldığını gördü. Araçta yapılan aramada, bebeğin cesedine ulaşıldı. Ceset, Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

H.K. ile erkek arkadaşı C.Ş, gözaltına alınarak Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine götürüldü. H.K. ve C.Ş'nin polisteki işlemleri sürüyor.