Ölümüne düello

Alkollü enişte kapıya dayandı. Sözle başlayan kavga kızıştı. Enişte ile kayınbirader aynı anda silahlarını çekti. Bu düellonun sonunda 3 kurşunla vurulan enişte hayatını kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2010 Güncelleme 24 Ekim 2010, 00:00
Ölümüne düello

İÇİNDEKİLER

Görüşmeye silahla gidince canından oldu. Beyoğlu, Sütlüce'de dün saat 00.30 sıralarında Çetin Gül'ün (26) bir süredir görüşemediği imam nikahlı eşi Elmas Akıncı'yı görmek üzere ailesinin evine gitti. Elmas Akıncı'nın ailesi, kızlarının Çetin Gül ile görüşmesini istemedi. Bunun üzerine Akıncı'nın ağabeyi Aziz Akıncı, Çetin Gül ile konuşmak için dışarı çıktı. Aşırı alkollü olan Çetin Gül, Elmas Akıncı'yı görmek için ısrar edince ikili arasında kavga çıktı Gül bunun üzerine yanında getirdiği silahı çekerek ateş etmeye başladı.

İKİSİ DE SİLAH ÇEKTİ
Aynı esnada Aziz Akıncı da silahını çekince ikili arasındaki kavga silahlı düelloya dönüştü. Çetin Gül biri başından olmak üzere vücuduna isabet eden 3 kurşunla hayatını kaybetti. Olayı gören çevredeki vatandaşların polise haber vermesi üzerine, kısa sürede gelen polis ekipleri, yaptıkları ilk incelemelerde olay yerinde 3 adet boş kovana rastladıklarını belirtti. Olayda hayatını kaybeden Çetin Gül'ün cesedi incelenmek üzere Adli Tıp morguna kaldırılırken, zanlı Aziz Akıncı ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak Taksim Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.