Fener'in rambosu kulübede basıldı

Polis kulübesinden MP5 otomatik silahı çalan Fenerbahçe'nin Rambo lakaplı holiganı Okan Güler,derbi öncesi yürekleri hoplattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2010 Güncelleme 24 Ekim 2010, 01:21
Fener’in rambosu kulübede basıldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Rambosu Okan Güler İstanbul polisini alarma geçirdi. Rambo lakaplı Okan Güler AK Parti Kadıköy ilçe binası önündeki polis kulübesinden MP5 otomatik tüfeği alıp kayıplara karıştı. Güvenlik kameraları incelendiğinde silahın Rambo tarafından çalındığı anlaşıldı. Derbiye bir gün kala yaşanan bu olay poliste paniğe neden oldu.

Derbinin oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı açtırılarak arama yapıldı. Bu sırada Rambo'nun Kızıltoprak'ta görüldüğü ihbarı polisi harekete geçirdi. Bir apartmanın bahçesindeki köpek kulübesini kontrol eden bir emniyet amiri Rambo ile karşılaştı. Rambo, etrafını saran polislere silahı doğrultarak tehditler savurdu. Olay yerine Rambo'yu yakından tanıyan Osman Ekmekçi çağrıldı. Osman Emekçi, Aziz Yıldırım'ın, Rambo'ya tokat attığını iddia ederek, "Buna çok sinirlenmiş. Feneryum'u tarayacağını söylüyor" dedi. 3 saat direnen Rambo Ali Koç ile telefonla görüştürüldükten sonra ikna edildi.