Bebeğin burnu dahi kanamadı

Hız denemesi yapan araçlar felakete neden oluyordu...

Giriş Tarihi 18 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 18 Ekim 2010, 11:37
Bebeğin burnu dahi kanamadı

İÇİNDEKİLER

E-5 Karayolu'nda hız denemesi yapan otomobiller, trafik kazasına sebep oldu. Kazada 3 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan bir bebek kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Zeytinburnu mevkii Avcılar istikametinde aşırı süratli bir şekilde slalom yaparak ilerleyen iki otomobil otoyolda kazaya neden oldu. Emrah Şahin'in kullandığı 16 E 7446 plakalı otomobil, yarış yapan araçlardan birisinin kendisine çarpmasıyla önünde ilerlemekte olan Recep Kömürcü'nün hakimiyetindeki 34 EL 3568 plakalı Fiat Albea marka araca çarptı. Kaza sonrası Kömürcü ve diğer arabadaki Mehmet Kurt ve Neslihan Kurt yaralandı. Kömürcü'nün kullandığı otomobildeki Fazıl Erbil ve oğlu Çınar Erbil ise kazayı yara almadan atlattı. Olay sonrası etrafa meraklı ve korkulu gözlerle bakan Çınar Bebek, ambulansa bindirilerek, kontrol altına alındı. Diğer yaralılar ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İki otomobilin aşırı hızlı bir şekilde E-5'te yarış yaptığını belirten Fazıl Erbil, kazanın bu araçlar yüzünden meydana geldiğini söyledi.

Kaza sonrası E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılıp, yolun yıkanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kazaya sebebiyet veren araçların tespit edilemediğı olay sonrasında polis ekipleri, soruşturma başlattı.