Villaya talip var

CHP liderinin 'Taksidi zorluyor' dediği havuzlu villasına alıcı çıktı. 58 yaşındaki Ekici: Kesemize uygun olursa talibiz...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2010 Güncelleme 16 Ağustos 2010, 00:00
Villaya talip var

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Taksidi ödemekte zorlanıyorum. Satılığa çıkardım ama alan olmadı" dediği Balıkesir Burhaniye'deki havuzlu villasına talip çıktı. Balıkesir'de oturan 58 yaşındaki Mehmet Ekici, "Fiyatı uygunsa, anlaşırsak almak isteriz" dedi. Kılıçdaroğlu'nun "Alan çıkmadı" sözlerini "Balıkesir'de alan olmamış mı? İşte biz buradayız" diye yanıtlayan Ekici, şunları söyledi: "Melih Gökçek'e 'Yaptığım masrafları versin hemen evi devredeyim' demişti. Bu rakam nedir? Bizim kesemize uygunsa ben talibim."

'MİSAFİRİM OLUR'
Evi alması halinde her yıl Kılıçdaroğlu'nu ailesiyle seve seve misafir edebileceğini söyleyen Ekici, "Başkanımızın sayesinde bir villa sahibi oluruz, kendisine minettar kalırız. Neticede emeği geçmiş. Ağırlarız" dedi.

'BEN DOĞMAMIŞTIM'
Kılıçdaroğlu, Kastamonu ve Sinop'ta havuz tartışmalarını "Keşke herkes havuzlu villada otursa" sözleriyle sürdürdü. Başbakan'ın "Dersim'i CHP bombaladı" çıkışını "Dersim bombalanırken ben daha doğmamıştım" diye yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Başbakan'la televizyonda buluşmaktan memnun olacağını da söyledi.