
Türkiye 5 gün boyunca idrarıyla hayatta kalan 64 yaşındaki Remzi Geyik'in ölümle yaşam arasındaki hikayesini konuşuyor.

Garipçe Mahallesi'nde 1 Ekim Pazar günü meydana gelen olayda ormanlık alandaki tarihi su çeşmesine giden 64 yaşındaki Remzi Geyik, bastığı toprağın kayması ile 3-4 metrelik yükseklikten düşerek yaralandı.

KİMSEYE HABER VEREMEDİ
Sol bacağı kırıldığı için hareket edemeyen Remzi Geyik yanında telefon olmadığı için de kimseye haber veremedi.

İDRARINI İÇEREK HAYATTA KALDI
Remzi Geyik, 5 gün boyunca hareket edemeden birilerinin kendisini farketmesini bekledi. Fakat ormanın kuytu olan bölgesine hiç kimse gelmediği için 5 gün boyunca yiyecek ve içeceği olmadan hayatta kalmak için kendi idrarını içerek hayatta kalmayı başardı.

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Remzi Geyik yaşadıklarını anlattı. Remzi amca, "Bilmiyorum nasıl olduğunu, anlamadım. Yemek yiyemedim ondan sonra işte o idrar beni tok tuttu."dedi.












