- Kadın doğurdu, hemen siz inin. Ben hastaneye yetiştireceğim.
Her yer kan içindeydi. Adamlar iner inmez mantomu çıkarıp çocuğu sardım. Göbek bağı hala bağlıydı.
Çok duygulandım. Hiç beklemiyordum. Çok büyük bir jest oldu. Arabada doğan bu minik kız da belki bir gün benim gibi bir direksiyon hocası olur.
Kim bilir?
Bunun gibi ilginç birçok hikayeyi "Arabanın Dili Olsa" kitabında bulabilirsiniz...
Eser Adı: Arabanın Dili Olsa
Orijinal dil: Türkçe
Yazarı: Burçin Yıldırım
Kitabın türü: Anı
Katkıda Bulunanlar: Şeref Yılmaz (Yayın Yönetmeni) Nilgün Şahin (editör), Murat Gökhan Gürel (mizanpaj), Ahmet Yolaçan (kapak)
Basım Tarihi: Ekim 2010
Sayfa Sayısı: 128
Etiket Fiyatı: 8 TL (KDV dahil)
Çıkış tarihi: Ekim
1. Basım
Kitap Tanıtım Yazısı :
Kitap, sürücü kurslarında direksiyon dersi veren bir sürücü hocasının anılarını ve izlenimlerini içeriyor. Bu zamana kadar pek de kaleme alınmamış olan bu tür anılar, okura iyi ki kaleme alınmış dedirtecek türden. Anıları ve izlenimleri okurken acemi şoför adaylarının trajikomik hallerini görüp bazen tebessüm edecek bazen de sosyal hayatta bir yara haline gelen itirafları okuyup hayrette kalacaksınız. Kitap hem bir anı hem bir eğlence kitabı özelliği taşımasının yanısıra sosyal hayattan çarpıcı kesitler sunan bir analiz kitabı olma özelliği de taşıyor.