Bir dönemin gözde haber spikerlerinden Defne Samyeli oyuncak pandayla uçak kaçırılması olayıyla ilgili bir röportaj yapıyordu ki hiç unutulmayan o soruyu sordu:
"Panda canlı mıydı efendim" Defne Samyeli'nin bu sorusu uzun yıllar espri malzemesi oldu.
Özge Uzun da çok konuşulan bir canlı yayın kazası yaşadı. Özge Uzun, Ocak ayının son günlerinde Ankara'da yoğun şekilde yağan karla ilgili bir haber sunarken okulların yarı yıl tatiline girdiğini unutunca kendisine Twitter'dan mesaj gönderen seyircilerin kurbanı oldu.
Özge Uzun "kar yağışı sonrasında izleyiciler okulların tatil olup olmadığını soruyor. Biz de merakla bekliyoruz. Acaba okullar tatil olacak mı" dedi. Kısa süre sonra yaptığı hatayı fark eden Özge Uzun iki elini yüzüne götürerek şaşkınlığını dile getirdi. Özge Uzun "Çok kızardım galiba" diyerek seyircilerden özür diledi.
Reha Muhtar, hem doğal sunumu hem de zaman zaman yaptığı gülümseten gaflarla bir dönem ekrana damgasını vurmuştu.