İngiliz medyası Nusret'e övgüler dizdi! Londra’daki restoranın 4 aylık cirosu herkesi şoke etti

İngiliz medyası, Nusret'in Londra'daki restoranını göklere çıkardı. Kentin 'en özel mekanı' yorumu yapılırken, 4 ayda 7 milyon sterlinlik ciroya ulaştığına dikkat çekildi.

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Nusr-Et'in Londra'daki restoranı geçtiğimiz 4 ayda 7 milyon sterlinlik satış yaptı.

Takvim Logo

Londra'da birçok restoranın zorlandığı belirtilirken Nusr-Et sadece 4 ayda 2,24 milyon sterlin kâr ettiği ifade edildi.

Takvim Logo

İngiliz medyası, "Tartışmasız Londra'nın en özel mekanı artık Nusret Gökçe'nin Ünlü isimler, zengin dostlarıyla bu mekanda çok mutlu. Nusret Gökçe özel bir başarı hikayesi yazıyor" yorumu yapıldı.

Takvim Logo

Londra'nın lüks semtlerinden biri olan Knightsbridge'te bulunan restoran yüksek fiyatlı menüsü ile biliniyor.

Takvim Logo

Menüde 35 sterlinlik carpaccio ve 180 sterlin ile 270 sterlin arasında değişen sırt veya mermer wagyu bonfile yer alıyor.

Takvim Logo

Büyük şöhrete sahip altın kaplı tomahawk pirzolasının fiyatı ise 600 sterlinin üzerinde.

Takvim Logo

Başta David Beckham, yönetmen Guy Ritchie, İngiliz oyuncu Christian Bale gibi birçok ünlü ve sosyetik isimler Nusr-et'i kentin en ünlü restoranı yaptı.

Takvim Logo

Nusret Gökçe'nin ünü dünyaya yayıldı.