Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Yeşilçam yıldızı Harika Avcı, kendisi hakkında ortaya atılan bir iddiayla gündeme geldi.
Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabıyna anılan ses sanatçısı Onur Akay, "Tedavi Olması Şart" başlıklı yazısında Avcı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
Harika Avcı'nın ölümcül bir hastalığa yakalandığını ve tedavisini gereken önemi vermediğini iddia eden Onur Akay, yazısında şu ifadelere yer verdi:
"2019 yılında Harika Avcı'nın bir pansiyonda kaldığını ve zor günler geçirdiğini yazmıştım ama Harika Avcı'nın sosyal medya adresinden yayınlanan bir metinle yalanlandım. O yazımdan sonra Harika Avcı birçok iddia ile magazin gündemine geldi ve konuşuldu.
Aslında yalanlanan sadece ben değildim. Dikkat ederseniz Harika Avcı ile ilgili kim negatif bir şey konuşursa, hazırlanan bir metinle o sosyal medya adresinden hep yalanlanıyordu. Aslında Harika Avcı birçok kez kendi açıklamalarını bile yalanladı.