Bülent Ersoy, 50.'si düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'ne yeşil gösterişli bir pardösü ile katıldı. Ersoy'un tören tarzı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından marula benzetildi.
Ispanak ve lahana benzetmelerinin de yapıldığı Ersoy, suskunluğunu bozdu ve adeta ateş püskürdü.
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın da daha önce benzer bir kıyafet giydiğini ifade eden Ersoy, şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle taltif takdir ve yüce teveccühleriyle nacizane bendenize beğenilerini sunan hatta ve hatta daha önemlisi sağlığımla ilgili olarak acaba, 'Bülent Ersoy hasta mı?' diye merak edip beni ben gibi düşünüp üzülen kişilere kocaman bir teşekkür borçluyum.
Beni hiç merak etmeyiniz... Son derece sağlıklı, huzurlu, mutlu bana bahşedilen dünya nimetlerinden istifade ederek yaşam sevincim şöhretim ve servetimle kraliçeler gibi yaşıyorum efendim.
"PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİYİM"
Ödül töreninde sadece sahneye ulaşmak için bana çok fazla yol yürüttükleri ve de biraz da heyecanım dolayısı ile sesim titremiş olabilir ama patlamaya hazır bomba gibiyim maşallah. Öyle olmasam zaten işlerden işlere koşuşturamaz ve sahnelerimde 3 saat insanların beğenilerine mazhar olamazdım.