Yalı Çapkını'nda Mert Ramazan Demir yerine Çağatay Ulusoy! Sosyal medya yıkıldı, "Beğenmediğin Ferit'e dön de bir bak Çağatay" yorumları havada uçuştu.
Yayınlandığı ilk günden bu yana çok konuşulan Yalı Çapkını dizisiyle ilgili Çağatay Ulusoy detayı gündeme bomba gibi düştü.
Meğer Ferit karakteri ilk önce Çağatay Ulusoy'a teklif edilmiş ancak ünlü oyuncu senaryoyu beğenmeyince rolü Mert Ramazan Demir'e kaptırmış!
Yalı Çapkını başladığı günden bu yana Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisi gündemden düşmek bilmiyor. Dizideki uyumları ve samimiyetleri nedeniyle çok yakıştırılan ikilinin Afra Saraçoğlu'nun Mert Yazıcıoğlu'dan ayrılmasının ardından aşk dedikodularına iyiden iyiye karışmıştı.
Hatta gazeteci Bilal Özcan'dan flaş bir iddia gelmişti. Özcan'ın sözleri şu şekildeydi: