Bir zamanların ünlü oryantali Tanyeli, geçen yıl yakalandığı kanser nedeniyle tedavi görüyor. Tanyeli, Ramazan ayı nedeniyle Üsküdar'da bulunan restoranda iftar yemeği verdi.
İftara sanatçı Zara, Ferman Toprak, Doğuş, Gülcan Köseoğlu, Safiye Soyman, Yonca Evcimik, Sami Çelik ve İsmail Özkan'ın yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tamer Köseoğlu, Lütfü Sapmaz, Serpil Uzunçavdar, Salih Keçeci, Türkan Şerbetçi, Nurcan Sabur, radyocu Ali Şentürk ve daha birçok kişi katıldı.
Gece boğaz manzarasında yapılan semazen gösterisiyle son buldu.
Basın mensuplarına konuşan Tanyeli, "Dünya fani dünya, hepimiz yolcuyuz. Gelen herkesin ayağına sağlık, daha güzel günlerde tekrar buluşmak dileğiyle yanımda olan herkese teşekkür ederim" dedi.
YAŞADIKLARINI ANLATTI
Bir süredir kanserle mücadele eden Tanyeli, geçen aylarda 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.